Coosemans wil in Beveren blijven

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Coosemans wil in Beveren blijven
Foto: © SC

Colin Coosemans draait een goed seizoen op uitleenbasis bij Waasland-Beveren. Toch liet Club Brugge, waar hij begin vorig seizoen titularis was, weten dat de doelman er geen toekomst heeft. Coosemans hoopt nu op de Freethiel te kunnen blijven.

"Veel vragen zijn nog onbeantwoord", aldus Coosemans in Het Laatste Nieuws. "Wat zijn ze concreet van plan? Hoe zien ze de toekomst? Mijn entourage en ik gaan daar niet moeilijk over doen, wij zijn geen haaien. Hopelijk zij ook niet. En dan doel ik op een transfersom. Het zou me verbazen mochten ze daar moeilijk over gaan doen."

Coosemans zal zo een lange periode bij Club afsluiten. "Ik verdien een eerlijke en respectvolle afhandeling van de zaak. Mijn Club-palmares staat niet vol met titels, maar tien jaar jeugd en drie jaar eerste ploeg is niet niks. Mijn hart lag daar. Dat verdwijnt niet van vandaag op morgen. Ik heb er vertrouwen in, maar je weet nooit."

Bij Waasland-Beveren heeft de doelman het alvast naar z'n zin. "Ik zie mezelf hier zeker en vast blijven. Zeker als Glen De Boeck blijft, híj gaf me een kans, en de club haar ambities kenbaar maakt en vertaalt door bepaalde spelers te halen. Ik had hier een goede tijd de laatste maanden en zie niet in waarom ik niet langer zou blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties