Volgens u moet Anderlecht Ademoglu met rust laten

Jens Van der Borght
| 24 reacties
Volgens u moet Anderlecht Ademoglu met rust laten
Foto: © SC

Gisteren kon u lezen dat Racing Genk kwaad was omdat Anderlecht een 14- jarige jeugdspeler bij hen wou wegkapen. Volgens het meerendeel van jullie zou Anderlecht de speler met rust moeten laten.

Maar liefst 40% van jullie vond dat Anderlecht van de speler moest aflbijven omdat er tussen clubs iets bestaat als een gentleman’s agreement. 28% vindt dat dit de normale gang van zaken is en heeft hier geen problemen mee. Daarnaast vindt 16% het niet correct, maar weten ze ook dat voetbal nu eenmaal zo in elkaar steekt. Nog 10% vond het normaal dat Anderlecht bezig is met de scouting naar jonge talenten. En 6% van jullie vindt dat ook spelers onder de zestien jaar een verbintenis zouden moeten kunnen tekenen bij hun club.

In Het Belang van Limburg benadrukte Van Holsbeeck nog dat er geen gentleman’s agreement bestaat om spelers onder zestien jaar niet bij elkaar weg te halen. "Maar ik steek natuurlijk niet weg dat de strijd hevig is om de betere jeugdspelers aan te trekken. Dat is een kwestie van vraag en aanbod, ik zie niet waar het probleem ligt. Wij hebben hetzelfde meegemaakt met Musonda Junior die naar Chelsea vertrok. Ik heb toen ook eens stevig gevloekt. Maar Dirk Degraen van RC Genk mag me gerust bellen om het probleem te bespreken”, aldus de manager van Anderlecht.

Ook vandaag kan u op Facebook weer stemmen op de vraag van de dag. Hoeveel punten haalt België volgens u in de twee onderlinge duels met Macedonië?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties