Huysegems scoort en wint

Stein Huysegems heeft met Wellington Phoenix nog eens kunnen winnen. Op het veld van Perth Glory werd het 1-2. Ondanks de zege is de ploeg van Huysegems uitgeschakeld voor de play-offs.

Ifill bracht de bezoekers op voorsprong op zowat tien minuten van het rustsignaal. Halfweg de tweede helft zorgde Huysegems voor de verdubbeling van de voorsprong. Een kwartier voor tijd werd het nog even spannend, toen Nagai de aansluitingstreffer maakte voor Perth Glory, maar gescoord werd er niet meer.

Ook na deze overwinning blijft de Nieuw-Zeelandse ploeg laatste in de A-League in Australië. Met nog een speeldag voor de boeg is het verschil met de zesde in de competitie vier punten geworden, dus kan het team van Huysegems zich niet meer plaatsen voor de play-offs. Perth Glory heeft nog een kleine kans om zich in de top-6 te wurmen.