Interview Geudens: "We zullen anders voor de dag moeten komen"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
Geudens: "We zullen anders voor de dag moeten komen"
Foto: © SC

Door het gelijkspel van Oostende kan Westerlo zaterdag mee aan de leiding komen. Daarvoor moet het wel voorbij Lommel United geraken. Kevin Geudens weet dat Westerlo uit een ander vaatje zal moeten tappen dan afgelopen woensdag.

Door Robby Morren

Woensdag pakte Westerlo de volle buit maar het voetbal was gewoonweg niet goed. "Het enige wat we moeten onthouden uit de wedstrijd tegen Dessel is dat we de drie punten pakten. Ik heb er geen verklaring voor waarom het niet liep. Het ontbrak ons aan frisheid. Wij moeten het hebben van onze mentaliteit op het veld."

"Vooral de eerste helft hadden we het moeilijk, de tweede helft hadden we het wel onder controle maar ook dan slaagden we er niet in uitgespeelde kansen te creëren", vertelt de middenvelder in een gesprek met Voetbalkrant.

"We beseffen dat ons spelpeil omhoog moet"

Westerlo vecht met Oostende om de titel in tweede klasse. In deze fase van de competitie kan elk puntenverlies fataal zijn. "Wij hebben woensdag onze job gedaan en we hebben nu 18 op 18 gepakt. Hopelijk slagen we erin ook de resterende wedstrijden te winnen maar we beseffen dat ons spelpeil omhoog moet."

Zaterdag trekt Westerlo naar Lommel United. Nu Oostende 2 punten liet liggen tegen Woluwe, kan Westerlo op gelijke hoogte komen met de kustploeg die zondag aantreedt. "Lommel wordt weer een moeilijke verplaatsing", weet Geudens. "Het is een voetballende ploeg, een heel andere ploeg dan Dessel. We moeten zorgen dat we helemaal anders voor de dag komen dan woensdag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties