Groep C: Duitsland wil leidersplaats verstevigen tegen Kazachstan

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Groep C: Duitsland wil leidersplaats verstevigen tegen Kazachstan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De leider in groep C van de WK- kwalificatie, Duitsland, gaat vanavond op bezoek bij Kazachstan. De Duitsers prijken autoritair aan de leiding in hun groep en willen hun leiding na de vanavond maar wat graag verstevigen. Kazachstan staat vijfde en telt amper één punt.

Duitsland voor 6 op 6

Ook Duitsland staat, net als onze Rode Duivels, een dubbele confrontatie te wachten. Ze gaan vanavond op bezoekbij  Kazachstan en komende dinsdag ontvangen ze de Kazakken in eigen huis. Joachim Löw kan opnieuw een beroep doen op Bastian Schweinsteiger en Sven Bender. Beide middenvelders misten de vriendschappelijke interland van vorige maand tegen Frankrijk, omdat ze geblesseerd waren.

De Duitse bondscoach ziet daarentegen wel drie sterkhouders afhaken met blessures. Mats Hummels, Holger Badstuber en Miroslav Klose liggen allen in de lappenmand. Low is wel overtuigd van de kwaliteiten van zijn team en gaat er van uit dat de Mannschaft de volle buit pakt tegen Kazachstan. “We moeten zes op zes pakken in deze twee wedstrijden. Kazachstan zal kiezen voor een fysieke aanpak en ze zullen er alles aan doen om ons uit ons ritme te halen. Hoe dan ook reken ik op zes punten”, besluit de Duitser zijn vooruitblik naar de wedstrijd.

Zweden en Ierland voor plek twee

Zweden en Ierland strijden in een onderling duel om plaats twee in de poule. Zlatan Ibrahimovic en co zullen waarschijnlijk wel vertrouwen hebben getankt in Duitsland, waar ze van een 4-0 achterstand terugkwamen tot 4-4. Zweden droomt nog van groepswinst, maar dan moet het wel winnen van Ierland.

Oostenrijk mag tegen de Faeröer Eilanden op zoek naar een driepunter. Dat is de enige kans om nog aanspraak te maken op de tweede plaats in de poule. De Oostenrijkers hopen vermoedelijk op een gelijkspel tussen Zweden en Ierland. 

Alle wedstrijden in deze poule zijn overigens live te bekijken via Unibet TV. Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Het wedstrijdschema:

Kazachstan - Duitsland (19 uur - Live op Unibet TV)
Oostenrijk - Faeröer Eilanden (20.30 uur - Live op Unibet TV)
Zweden - Ierland (20.45 uur - Live op Unibet TV)

Mario Gomez heeft opnieuw een basisplek te pakken bij Bayern, en lijkt ook bij Duitsland aan de wedstrijd te mogen beginnen door de afwezigheid van Klose. Kan Gomez scoren met het hoofd tegen Kazachstan? Waag er een gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet op het feit dat Gomez een doelpunt met de kop scoort in de wedstrijd, dan kan je zo maar eventjes 192 euro terugverdienen. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties