Zulte Waregem laat ballonnetjes op over en voor play-off I

Zulte Waregem laat ballonnetjes op over en voor play-off I
Foto: © SC

Zulte Waregem heeft de laatste rechte lijn naar de play-offs ingezet met een ludieke actie. De hostessen van Essevee lieten bij alle clubs uit play-off I een ballonnetje op over en voor die play-offs. Met de ballonnen is er namelijk een VIP-arrangement te winnen.

Zulte Waregem heeft vandaag een kleine Ronde van België gereden. Een uurtje geleden zijn de hostessen van Essevee gearriveerd in Standard en daarmee hebben ze alle zes de ploegen van play-off I in een dag bezocht. Ze begonnen in het eigen stadion om 8 uur ’s morgens en gingen daarna via Club Brugge, Lokeren, Anderlecht, de Pro League en Genk naar Luik.

In elk stadion lieten ze een koppel ballonnetjes in de clubkleuren de lucht in. Aan die ballonnen hangt een kaartje dat recht geeft op een VIP-arrangement voor een van de thuiswedstrijden van Zulte Waregem tijdens de laatste fase van de competitie.

Op deze manier wou Zulte Waregem letterlijk en figuurlijk een ballonnetje oplaten over de play-offs. Een ludieke actie, zoals ze ook bij het begin van het seizoen al bij alle clubs een groot cadeau hadden achtergelaten. De hele actie was de hele dag live te volgen via de twitter- en facebookpagina van de West-Vlaamse ploeg.

Bij elke club die ze bezochten gaven ze ook een shirt mee aan een speler, trainer of bestuurslid om ze geluk te wensen tijdens de play-offs. Zo kwamen de hostessen onder andere Lucas Biglia en Juan-Carlos Garrido tegen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties