Sporting weigert bod van Arsenal op Rui Patricio

Sporting weigert bod van Arsenal op Rui Patricio
Foto: © SC

Sporting Lissabon heeft een bod van Arsenal geweigerd op zijn doelman Rui Patricio. Arsène Wenger was bereid om tien miljoen euro op tafel te leggen, maar het bod werd door de noodlijdende Portugese club van tafel geveegd.

The Gunners zijn op zoek naar een nieuwe doelman voor volgend seizoen. Coach Wenger gelooft niet meer in zijn voormalige nummer één Szczesny, en ook in diens doublure Fabianski stelt de Fransman weinig vertrouwen. Victor Valdes werd al aan de Londense club gelinkt, maar nu zou dus ook de Portugese nummer één op het verlanglijstje prijken.

Het gaat overigens helemaal niet goed met Sporting. De voormalige topclub bengelt ergens halverwege het klassement in de eigen competitie en kampt met een serieuze schuldenberg. Eerder deze week verkochten ze al hun goaltjesdief met Ricky van Wolfswinkel. Met de verkoop van Rui Patricio zouden de Portugezen wel meer geld willen verdienen dan de tien miljoen die Norwich betaalde voor van Wolfswinkel. De vraagprijs zou zelfs rond de veertig miljoen euro schommelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties