McClaren: "Dip Twente door Fer"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 4 reacties
McClaren: "Dip Twente door Fer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve McClaren kwam nog eens terug op zijn ontslag als coach bij FC Twente. De coach werd in februari op de keien gezet bij de club uit Enschede en volgens hem had Leroy Fer heel wat te maken met dip die de club kende na nieuwjaar.

Leroy Fer pakte in januari naast een transfer naar Everton. De middenvelder had al zijn hoop gevestigd op een vertrek naar de Premier League, maar raakte uiteindelijk niet door de keuring bij The Toffees. “De gemiste transfer van Fer was van grote invloed op mijn vertrek bij Twente”, meent de Engelsman.

“Dat de transfer afketste kwam ons slecht uit, omdat hij ontzettend teleurgesteld was dat de deal afsprong. Dat had ook een grote invloed op rest van de spelersgroep”, is McClaren duidelijk. Voor onze landgenoot Chadli is de coach wel vol lof.

“Douglas en Chadli werden en worden nog steeds gevolgd door verschillende clubs. Er lopen veel goeie spelers rond in Nederland, die een enorme technische en tactische bagage met zich meedragen. Ze lezen het spelletje goed en zouden zich makkelijk aanpassen aan het Engels voetbal", besluit de oefenmeester, die voorlopig nog zonder club zit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties