Arsenal wil Dortmund-trio naar Engeland halen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 18 reacties
Arsenal wil Dortmund-trio naar Engeland halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal heeft wilde plannen klaar voor deze zomer. The Gunners zouden een bod overwegen op drie spelers van Borussia Dortmund. Wenger zou Lewandowski, Bender én Götze willen binnenhalen voor een totaal van zo'n tachtig miljoen euro.

Arsenal beleeft alweer geen fantasitsch seizoen in de Premier League en speurt naar versterking op de Europese voetbalvelden. Arsène Wenger zou gecharmeerd zijn door het trio van Dortmund. Lewandowski zou na het seizoen graag een stap hogerop zetten en ook Bayern München toonde eerder al interesse in de Poolse spits.

De interesse van Arsenal zou echter niet stoppen bij de goaltjesdief. De Engelse club wil zich ook graag versterken met Bender, in wie Wenger de gedroomde opvolger ziet voor Alex Song. De Kameroener liet een enorme leemte achter na zijn vertrek, die nog steeds niet is opgevuld sindsdien.

Of Arsenal ook in zijn opzet zal slagen om Mario Götze weg te plukken bij het team van Jürgen Klopp, is een ander paar mouwen. De 20-jarige Duitser is begeerd door zowat de hele top van Europa en heeft in principe betere opties dan het team van Arsène Wenger.

De Franse coach zou komende zomer de transfermarkt op mogen en zou daar een goed gevulde portefeuille voor krijgen van de clubleiding. Op die manier wil Arsenal zich wapenen om volgend jaar de strijd aan te gaan met de concurrentie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties