Lazio - Juventus straks live

Redactie
| 0 reacties
Lazio - Juventus straks live
Foto: © SC

Ook op maandagavond zijn er nog een aantal aantrekkelijke affiches in diverse Europese competities. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 20.45 uur is er de klepper in Italië. Lazio ontvangt dan leider Juventus. Lazio was heel goed aan het seizoen begonnen, maar telt ondertussen liefst twintig punten achterstand op de ploeg uit Turijn. Toch is de wedstrijd ook voor de Romeinen heel belangrijk met het oog op Europees voetbal.

Verder kan je ook kijken naar de wedstrijd tussen Mallorca en Celta Vigo (21 uur), of je kan om 19 uur zien hoe Kopenhagen met Ariël Jacobs op het veld van Nordsjaelland een nieuwe stap richting titel kan zetten. 

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Scoort er iemand twee in Rome? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat Klose twee keer de netten kan doen trillen, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 600 euro opleveren. Voor twee doelpunten van Vucinic krijg je 540 euro. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties