Stijnen nog steeds optimistisch: "Alle vertrouwen in Vanoppen"

Stijnen nog steeds optimistisch: "Alle vertrouwen in Vanoppen"
Foto: © SC

Stijn Stijnen gelooft nog altijd in de redding van Beerschot, zowel sportief als extrasportief. De momenteel geblesseerde doelman heeft vertrouwen in Patrick Vanoppen en laat dat ook blijken.

Dat Beerschot zijn licentie niet haalt, is heel goed mogelijk. "Ik heb begrepen dat de kans reëel is dat er woensdag een negatieve uitspraak komt, maar daarna is er nog een derde weg (het Belgisch Arbitragehof voor de Sport, nvdr.) en dan zou alles in orde komen", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Ook als er woensdag geen goed nieuws komt, is er dus geen reden tot wanhoop of paniek."

Stijnen rekent daarbij op Vanoppen. "Ik geloof daar nog 100% in, ja. Gewoon, op basis van persoonlijke ervaringen. Hij is alle afspraken en betalingen naar ons toe nagekomen. Tenzij je hem wil afrekenen op die drie weken vertraging voor de lonen van februari, maar verder heeft hij altijd alles in orde gebracht."

"Als Vanoppen uiteindelijk alles betaalt, kan men de licentie toch niet weigeren? Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zal gebeuren. Alleen jammer dat wij, de spelers, hem zo weinig steunen op het veld. Mijn hart bloedt dat ik hier met de knie in het ziekenhuis lig. Ik ben na mijn blessure te vroeg teruggekomen om de ploeg te helpen, in de hoop dat we play-off II zouden halen, maar nu zitten we met de gebakken peren."

Aan een doemscenario wil Stijnen niet denken. "Neen. Als Beerschot naar tweede zakt of verdwijnt uit het Belgisch voetbal, dan zou dat rampzalig zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties