Verbist: "Bal valt eindelijk eens goed"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Verbist: "Bal valt eindelijk eens goed"
Foto: © SC

Cercle Brugge lijkt uit troebel water weg te varen. De West-Vlamingen hebben nog één overwinning nodig om play-off III te winnen. "We mogen onszelf nu geen extra druk opleggen. In het verleden liep het telkens fout", aldus sterkhouder Bram Verbist.

De Vereniging mag een kaarsje branden voor Verbist. De doelman hield zijn club afgelopen weekend op Beerschot tot twee keer toe overeind. Cercle ging met de overwinning aan de haal en lijkt al met anderhalf been in de eindronde met de tweedeklassers te staan.

“Het verschil met enkele weken geleden is dat de bal nu eindelijk eens goed valt voor ons”, vertelt Verbist in Het Nieuwsblad. “Al staan we voorlopig nog nergens. Maar we hebben ons lot nu wel in eigen handen. Hopelijk kunnen we het zaterdag in eigen huis afmaken. Maar we mogen onszelf geen extra druk opleggen want in het verleden liep het dan telkens fout. Trouwens, twee draws volstaan ook.”

De goalie is een jeugdproduct van Beerschot. Uitgerekend zijn ex-club uit de eerste klasse kegelen doet Verbist dan ook pijn. “Ik ben nu eerst en vooral een speler van Cercle. Maar ik zit wel met gemengde gevoelens want ik maakte alles al mee op het Kiel. Van het verval van het oude Beerschot tot de bekerwinst met Germinal.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties