Giggs: "Van Persie is briljant"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Giggs: "Van Persie is briljant"
Foto: © SC

Ryan Giggs, ouderdomsdeken van Manchester United, heeft niets dan lof voor zijn collega Robin van Persie. "Hij is een briljante speler", aldus de Welshman.

Robin van Persie vervoegde afgelopen zomer het team van Sir Alex Ferguson en had een heel belangrijk aandeel in de titel van The Red Devils. “Robin is een briljante speler. We wisten allemaal al waar hij toe in staat is, maar soms realiseer je je niet hoe goed een tegenstander is. Dat merk je pas echt wanneer je iedere dag met hem traint”, vertelt Giggs in Engelse media.

Giggs blikte ook al even vooruit op de wedstrijd van komend weekend tegen Arsenal, de voormalige werkgever van van Persie. “Er zullen natuurlijk fans zijn die niet gelukkig zijn, omdat Robin hun beste speler was. Zij zullen teleurgesteld zijn met zijn vertrek, maar dat neemt niet weg dat wij gelukkig zijn dat hij voor ons speelt.”

De spelers van Arsenal zullen een erehaag vormen voor United, dat zich afgelopen tot kampioen kroonde. Maar of de supporters van The Gunners daar blij mee zullen zijn, dat is iets anders. “Hopelijk geven de Arsenal-fans hem het respect dat hij verdient, maar zeker weten doe je het nooit natuurlijk”, besluit de routinier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties