Supporters Beerschot willen dat Vanoppen stap opzij zet

Supporters Beerschot willen dat Vanoppen stap opzij zet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Beerschot zijn gisteren bij elkaar gekomen om de situatie van 'hun' Beerschot te bespreken. Er zou een oplossing kunnen zijn, maar dan moet Patrick Vanoppen wel aftreden. En dat is dan ook hun boodschap: "Vanoppen, treed af in het belang van de club".

Voormalig Beerschot-speler Paul Beloy wil met zijn investeringsgroep Beerschot uit de problemen halen, maar dan moet Vanoppen wel opstappen en zijn aandelen verkopen. "Ofwel moet de oplossing en de zuivering van de schulden van het huidige bestuur komen ofwel moet Vanoppen een stap opzij zetten. Een woordvoerder van de investeringsgroep heeft ons bevestigd dat de nodige gelden klaarliggen, maar dan moet Vanoppen aftreden. Dat tweede lijkt ons realistischer en daarom vragen wij aan Vanoppen om in het belang van het grotere goed, en dat is Beerschot, een stap opzij te doen", klonk het op de samenkomst.

Als eerste actie plannen de supporters zaterdag vanaf 16u een stakerspiket voor de ingang van het stadion en die zal duren tot zondag 16u. De verenigingen roepen de supporters op om massaal aanwezig te zijn. "Als er maandag of ten laatste dinsdag geen oplossing is, zullen de acties een strenger karakter krijgen", waarschuwen de supportersverenigingen nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties