Generale repetitie Champions League-finale live

Redactie
| 0 reacties
Generale repetitie Champions League-finale live
Foto: © SC

Er zijn vandaag weer in diverse topcompetities een aantal leuke affiches. Zo is er een generale repetitie in Duitsland voor de Champions League-finale. Die kan u helemaal live en gratis bekijken dankzij Unibet TV.

Om 18.30 uur is er in Duitsland een absolute klepper. Borussia Dortmund ontvangt daarin Bayern München. Een generale repetitie voor de Champions League-finale is dat, want de twee Duitse clubs schakelden eerder deze week Real Madrid en Barcelona uit in de halve finales.

Voor Bayern München is het een wedstrijd zonder te veel inzet, want ze zijn al kampioen. Dortmund van haar kant wint beter wel met het oog op de andere Champions League-plaatsen.

Verder kan je vanaf 20.45 uur genieten van Fiorentina - Roma, ook een niet te versmaden subtopper in Italië.

En er zijn nog veel meer wedstrijden die worden aangeboden, er is voor elk wat wils dus! Om te kunnen kijken moet je gewoon registreren via deze website.

Vallen er al drie doelpunten voor de rust? Waag gerust een gokje. Als je denkt dat het een leuke eerste helft wordt, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET u 390 euro opleveren. Stel je wedtegoed dus veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties