Woluwe: "Spelers zijn overgemotiveerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Woluwe: "Spelers zijn overgemotiveerd"
Foto: © SC

WS Woluwe begint vandaag aan de eindronde om promotie met een tripje naar Westerlo. Maar zijn de hoofdstedelingen klaar voor de strijd na een turbulente week?

Het is dus White Star Woluwe, en niet STVV, dat vandaag start in de eindronde om promotie naar de Jupiler Pro League. Met een verplaatsing naar ’t Kuipje staat meteen een zware dobber op de planning. Zijn de spelers klaar na een week vol onzekerheid?

“Er is niemand die een deftig antwoord kan geven op die vraag”, geeft Philippe Droeven toe in La Dernière Heure. “Al heb ik op training wel gezien dat er een nieuwe wind waait door de spelersgroep. Ze zijn allemaal overgemotiveerd om te tonen dat ze een plaats hebben in deze nacompetitie.”

Met een verplaatsing naar ’t Kuipje weet Woluwe meteen waar het aan toe is. Westerlo wordt immers samen met Cercle Brugge gezien als favoriet voor promotie. “Westerlo moet winnen”, gaat de assistent-trainer verder. “Maar ik weet niet of ik dat nu als een voor- of een nadeel moet zien. Het team wil alvast iets maken van deze eindronde.”

“Alles is mogelijk”, besluit Droeven. “In de jaren tachtig trok ik met Aalst ooit eens naar Rupel Boom in de eindronde. Ook zij waren de grote favoriet maar bleven uiteindelijk met lege handen achter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e - promotie

 Speeldag 1

Nieuwste reacties