Reactie Barda: "Zit al met Anderlecht in mijn hoofd"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Barda: "Zit al met Anderlecht in mijn hoofd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda pakte donderdag al zijn tweede beker met Racing Genk. De Israëliër is tevreden dat zijn team nu al zeker is van Europees voetbal.

Robby Morren in Brussel

"Het is al mijn vierde bekerwinst", corrigeerde Barda. "Het is wel de tweede keer dat ik hem in België win. Dit is een mooi gevoel en we hebben ons Europees ticket al op zak."

De aanvaller was onder de indruk van de sfeer in het Koning Boudewijnstadion. "Het was net als een thuiswedstrijd voor ons. Het is enkel jammer dat het zo lang wachten was op die eerste goal."

De inbreng van Barda zo'n 20 minuten voor affluiten deed de partij kantelen. Een overtreding op hem was de aanleiding tot de openingsgoal. "Ik deed mijn best en probeerde wel om de wedstrijd te doen kantelen."

Anderlecht

Een uurtje na de bekerwinst blikte Barda al meteen vooruit naar de topper tegen Anderlecht. "Deel 1 is volbracht, nu volgt de ontknoping in de competitie nog. Als wij tegen Anderlecht kunnen winnen, dan ligt play-off I weer helemaal open. Ik ben blij met de beker maar in mijn hoofd ben zit ik al bij Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties