Reactie Boi: "Toch verrast bij wissel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Boi: "Toch verrast bij wissel"
Foto: © SC

Frederik Boi speelde een sterke eerste helft in de bekerfinale tegen Racing Genk. Hij moest echter al vroeg in de tweede helft het veld ruimen voor Mushagalusa Bakenga. De wissel bleek afgesproken, maar toch was Boi wat verrast.

Sander De Graeve in Brussel

"Ik was verrast omdat ik vond dat ik niet slecht in de match zat. De trainer had me vooraf wel al gewaarschuwd dat ik misschien in de rust of op het uur vervangen zou worden. Hij vroeg me dan ook om alles te geven in de tijd dat ik op het veld stond. Ik had echter nog wat in de tank, ik ben al veel vermoeider van het veld gegaan. Uiteindelijk heb ik een half uurtje meer de tijd gehad om te beseffen dat er zondag opnieuw een match is."

Zondag wacht inderdaad de belangrijke wedstrijd tegen Westerlo. "De match van zondag is het allerbelangrijkste. Cercle heeft vandaag wel getoond dat het beter kan dan die veroordeling tot play-off III doet uitschijnen."

Cercle speelde niet slecht tegen Genk en misschien zat er meer in. "De meeste teleurstelling is al weggespoeld, maar vlak na de match knaagt dat toch. Zeker als je er zo dichtbij was is dat pijnlijk. Genk speelde vandaag heel nerveus, zeker in de tweede helft. Ze reageerden ook erg bits als er beslissingen niet hun kant uitgingen. Bij ons was er geen druk."

Boi en Cornelis vonden elkaar ook blindelings op de rechterflank. "Ik speel vaak samen met Hans, we voelen elkaar perfect aan. Ik weet wanneer ik naar binnen moet komen als Hans naar voren trekt. Daarom speel ik misschien in plaats van een ander. We hebben zelden of nooit misverstanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties