Reactie López: "Oefen vaak op stilstaande fasen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
López: "Oefen vaak op stilstaande fasen"
Foto: © SC

Jorge López tekende in de 4-1 zege tegen OH Leuven voor de eerste twee goals van AA Gent. De eerste was een simpele binnentikker, de tweede een prachtige vrijschop in de kruising van 28 meter afstand. De Spanjaard is dan ook een specialist.

Sander De Graeve in Gent

"In Spanje scoorde ik ook vaak op vrije trappen. Ik heb altijd een goede trap in de benen gehad, maar ik oefen er ook vaak op. Vooral op maandagen oefen ik vrije trappen en hoekschoppen. Ik ben tevreden met die twee goals, ik probeer beslissend te zijn. Die goals zijn belangrijk voor het team en voor mezelf."

López toont met zijn prestaties dat hij misschien wel een nieuw contract verdient. Hij is aan het eind van het seizoen transfervrij. "Ik wil graag blijven, maar de bal licht in het kamp van de club. Nu moeten we ons enkel focussen op de volgende twee wedstrijden. Daarna zien we wel."

Die wedstrijden zijn tegen Standard. "Dat is echt een sterk team, ik verwacht harde matchen. Op papier is Standard de betere ploeg, maar de match moet nog steeds gespeeld worden. Het zal 180 minuten alles geven worden. Ik schat onze kansen toch 50/50."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties