Decuyper flirtte ook met Club Brugge

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 18 reacties
Decuyper flirtte ook met Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Patrick Decuyper lanceert in de nastroom van de stamnummeraffaire een nabeving in de Belgische voetbalwereld. "Vorig kalenderjaar had ik dezelfde intenties met Club Brugge", aldus de CEO van Zulte Waregem.

Decuyper beheerste een week lang het Belgische voetbalnieuws. De zakenman probeerde een nieuwe club uit de grond te stampen in Antwerpen. Daarvoor werd gegoocheld met de stamnummers van Zulte Waregem en KV Oostende. Ook de cijfercode van KV Kortrijk kwam eventjes in het vizier.

“In oktober 2012 deed ik nog een gelijkaardig voorstel aan Club Brugge”, verrast Decuyper in Krant van West-Vlaanderen. “Het blauw-zwarte bestuur twijfelde echter. Ik neem wellicht terug contact op met Vincent Mannaert om van gedachten te wisselen. In mijn ogen is dit de gemiste kans voor het Belgische voetbal.”

De sterke man van Essevee verdedigt bovendien nog eens zijn plannen tegen de fans. “Ik had nooit de intentie om Zulte Waregem naar Antwerpen te verhuizen. Het is de club van m’n hart en ik zal nooit een degradatie toelaten. Enkel het stamnummer was van belang.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties