Naessens: "Chelsea tevreden met begeleiding"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Naessens: "Chelsea tevreden met begeleiding"
Foto: © SC

Thorgan Hazard is gegeerd wild op de Belgische markt. De middenvelder van Chelsea staat dicht bij een uitleenbeurt aan Anderlecht, maar ook Zulte Waregem wil het goudhaantje aan de Gaverbeek houden.

De acties van Hazard waren het voorbije seizoen een ware verademing aan de Gaverbeek. De kersverse Rode Duivel was dan ook mee verantwoordelijk voor het schitterende seizoen van Essevee. De vice-kampioen wil een extra inspanning doen om de middenvelder een extra seizoen te huren.

“Volgende week staat er een gesprek met Chelsea op de agenda”, benadrukt voorzitter Willy Naessens in Het Nieuwsblad. “Ik acht de kans zeker niet onbestaande dat hij blijft. De mensen van Chelsea zijn tevreden over de manier waarop wij hem het voorbije seizoen begeleid hebben.”

Naar verluidt zou Anderlecht echter over de beste papieren beschikken om Hazard in te lijven. De speler zelf liet al optekenen dat hij op een hoger niveau wil gaan voetballen. Ook het rechtstreekse ticket voor de Champions League is een extra troef om Chelsea over de streep te halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties