D'Haene: "Thorgan werkkrachtiger dan zijn broer"

D'Haene: "Thorgan werkkrachtiger dan zijn broer"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard speelde vrijdag niet mee met de Rode Duivels wegens een blessure, maar hij mocht wel na de stage in de USA bij de kern blijven. Het toont het geloof van Marc Wilmots in de jonge Belg, die dit seizoen bij Zulte Waregem tot onbolstering kwam. Dat beseft ook Karel D'Haene.

Aernout Van Lindt in Waregem

“Thorgan heeft een identiteit van zichzelf ontwikkeld hier bij Zulte Waregem. Hij is niet langer de kleine broer van Eden, maar gewoon Thorgan Hazard. Hij heeft een schitterend seizoen achter de rug, dus is het verdiend dat hij een selectie voor de Rode Duivels wist af te dwingen."

“Zijn eigenheid heeft ook duidelijk gemaakt dat hij een heel ander type is dan Eden. Volgens mij is hij werkkrachtiger dan zijn broer, al is Eden dan weer sneller. Er wacht hem een heel mooie carrière volgens mij.”

De kans lijkt klein dat Hazard ook volgend seizoen te zien is bij Essevee, al wil Willy Naessens de jongeling maar wat graag houden. “Ik zou ook graag hebben dat hij nog een jaartje blijft, maar wat wil Chelsea en wat wil Thorgan zelf het komende jaar? We zien wel”, aldus D’Haene.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties