Losada: "Lierse kan beter"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Losada: "Lierse kan beter"
Foto: © SC

Hernan Losada tekende eerder vandaag een contract voor drie seizoenen bij Lierse. "Lierse kan beter dan wat het de voorbije seizoenen op het veld toonde", aldus de Argentijn.

Losada was door de teloorgang van Beerschot AC een vrije speler. Ook Waasland-Beveren toonde interesse, maar het is Lierse dat aan het langste eind trok. De middenvelder zal de komende drie seizoenen te zien zijn op het Lisp.

“Lierse zocht in mei al contact”, vertelt Losada tegenover de camera van Lierse-TV. “Ik vertrok op dat moment echter net op vakantie naar Argentinië. Maar het was de bedoeling om alles af te ronden voor de start van de voorbereiding.”

“Vanaf het eerste moment had ik het gevoel dat Lierse me echt wilde binnenhalen”, aldus de ex-speler van onder andere RSC Anderlecht en sc Heerenveen. “Ik denk dat me hier een leuke uitdaging wacht. Lierse kan beter dan wat het de voorbije seizoenen op het veld toonde. Een leuk extraatje is dat ik gewoon in Antwerpen kan blijven wonen.”

“Ik verwacht vooral betere resultaten”, besluit de Argentijn. “Lierse is alvast goed bezig met de aanstellingen van Tomasz Radzinski als technisch directeur en Stanley Menzo als coach. Ik denk dat we een mooie tijd tegemoet gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties