Mertens legt medische tests af bij Napoli

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Mertens legt medische tests af bij Napoli
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dries Mertens trekt morgen naar Italië om er medische tests af te leggen bij Napoli. De Rode Duivel heeft een overeenkomst voor vijf seizoenen bij het nummer twee van de Serie A.

Het nieuws van de transfer van Mertens hangt al enkele dagen in de lucht. Toch is er nog steeds geen groen licht. De Rode Duivel heeft een akkoord met de Zuid-Italiaanse club voor vijf seizoenen, maar met PSV is de deal nog niet helemaal rond. Volgens Voetbal International gaat de lampenclub zo’n negen à tien miljoen euro vangen voor de flankaanvaller.

Morgen trekt Mertens alvast naar Napels om er medische tests af te leggen. “Ik verwacht dan ook dat alle punten en komma’s morgen zullen worden ingevuld”, vertelt zaakwaarnemer Sören Lerby.

Mertens verhuisde twee seizoenen geleden van FC Utrecht naar Eindhoven. De Rode Duivel wilde met PSV de Nederlandse titel pakken, maar zag de gouden plak telkens naar Ajax gaan. In Italië gaat de flankaanvaller voor het nummer twee van de Serie A spelen. Ook de rechtstreekse kwalificatie voor de Champions League is een mooi extraatje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties