Kortrijk wint eerste oefenmatch van buur

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Kortrijk wint eerste oefenmatch van buur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk heeft zijn eerste oefenwedstrijd gewonnen. De troepen van Hein Vanhaezebrouck namen het op tegen derdeprovincialer SV Kortrijk en wonnen met 0-4.

Halverwege stond er een 0-2-voorsprong op het scorebord in het voordeel van de eersteklasser. Vanden Broucke bracht KVK op voorsprong en een eigen doelpunt van SV Kortrijk zorgde voor de 0-2.

Na de rust dikten Bonte en Oussalah nog aan tot 0-4, meteen ook de eindstand. Hein Vanhaezebrouck kon tijdens deze wedstrijd nog niet beschikken over nieuwe aanwinst Ivan Santini. De Kroaat komt pas zondagavond aan in België.

Ook doelman Darren Keet was niet van de partij omdat hij vandaag in het huwelijksbootje stapt. Proefspeler Klaasen (AZ) maakte een goeie indruk en mag mee op stage. Nieuwe aanwinsten De Smet, Raman en Chevalier speelden ieder een helft.

Kortrijk speelde met: Pillot (Mervilde 46'), Chanot (Tomasevic 46'), Martin (Bonte 46'), Collie (Reynaud 46'), Ulens (Oussalah (46'), Pavlovic (De Mets 46'), Klaasen (Derrag 65'), Mahau (Matton 46'), Dejaegere (Salah 46'), Chevalier (Capon 46'), De Smet (Raman 46')

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties