Wordt Ancelotti morgen officieel voorgesteld bij Real?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Wordt Ancelotti morgen officieel voorgesteld bij Real?
Foto: © SC

Carlo Ancelotti zou morgen worden voorgesteld als de nieuwe oefenmeester van Real Madrid. De Italiaan flirtte de voorbije maanden nadrukkelijk met de hoofdstedelingen, maar werd pas enkele dagen geleden losgelaten door Paris Saint-Germain.

Ancelotti is de gedroomde kandidaat van Real-voorzitter Florentino Perez om komend seizoen de troepen van Los Blancos aan te sporen. Enig probleem de laatste maanden: de Italiaan heeft nog een contract in Parijs en de clubleiding van PSG hield het been stijf.

Eerder deze week kondigde de Franse titelhouder echter de komst van Laurent Blanc aan als nieuwbakken coach. Ook werd Real bereid gevonden om zo’n 4,5 miljoen euro op tafel te leggen voor Ancelotti.

Volgens de Spaanse media zijn alle punten en komma’s omtrent de overgang nu ook geregeld en zal Ancelotti morgen worden voorgesteld in Santiago Bernabéu.

De Italiaan pakte afgelopen seizoen de Franse titel met PSG. Hij moet Real Madrid opnieuw naar de Spaanse landstitel en vooral naar Champions League-succes leiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties