Akkoord over De Zeeuw in de maak

Akkoord over De Zeeuw in de maak
Foto: © SC

Anderlecht staat kort bij een akkoord met Spartak Moskou over een vernieuwd verblijf van Demy de Zeeuw in het Astridpark. Het is wel niet duidelijk of het nu toch over een definitieve overgang gaat of een nieuwe huurperiode.

John van den Brom verwacht De Zeeuw alvast gauw terug. "Ik hoop dat hij dit weekend kan aansluiten", aldus de Nederlandse coach. "Het ziet er allemaal positief uit. Ik weet wel niet of het nu over een definitieve transfer zou gaan." 

Herman Van Holsbeeck is momenteel op vakantie, maar de onderhandelingen zouden al in een vergevorderd stadium zitten. De Zeeuw moest op 30 juni terugkeren naar Moskou, maar moet daar niet meer op speeltijd rekenen. Spartak wil een deel van zijn transfersom recupereren, maar Anderlecht keek de kat nog uit de boom. Beide partijen zouden nu wel een deal gevonden hebben. Vandaag zal er waarschijnlijk groen licht gegeven worden.

Dat De Zeeuw terugkeert, betekent niet dat Anderlecht geen vervanger voor Biglia meer wil binnenhalen. Die zoektocht wordt naarstig voortgezet.

Ook wordt er nog naar een extra aanvaller gekeken. En daarbij zou de Serviër Uros Djurdjevic niet langer eerste keuze zijn, maar wel nog steeds een optie. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties