Officieel: van Ginkel naar Chelsea

Timothy Collard
Timothy Collard
| 26 reacties
Officieel: van Ginkel naar Chelsea
Foto: © SC

Marco van Ginkel mag zich officieel een speler van Chelsea noemen. Het jonge talent van Vitesse ondertekende in Londen een contract tot de zomer van 2018.

Eerder deze week bereikte Vitesse al een akkoord met de Engelse topclub omtrent een overgang van het twintigjarige talent. De transfer is nu volledig rond en van Ginkel is alvast in de wolken met zijn overgang naar Stamford Bridge.

“Het is een enorm eervolle stap voor mij en een grote uitdaging”, aldus de Nederlander op de website van zijn management Sport-Promotion. “De onderhandelingen sleepten misschien wat aan, maar dat komt door het feit dat ik eerste wilde weten wat de trainer met me van plan was in de nabije toekomst.”

Geen uitleenbeurt

Jose Mourinho heeft vertrouwen in de jonge middenvelder en Chelsea zal hem niet verhuren. “Mourinho wil me stap voor stap inpassen in het eerste elftal van de club. Van verhuren wilde hij ook niks weten”, zo zegt van Ginkel.

De spelmaker die doorbrak bij Vitesse kijkt ook al uit naar de samenwerking met de Special One. “Ik kijk er enorm naar uit. Ik zal me maandag met veel plezier melden op de eerste training en kort daarna gaan we al op trainingskamp”, besluit de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties