Westerlo en Willem II spelen gelijk

Sander De Graeve
| 1 reacties

Westerlo heeft in een oefenwedstrijd tegen het Nederlandse Willem de punten gedeeld. In de slotfase scoorde het nog de gelijkmaker via Trossard. Na twee 2-3 verliespartijen tegen Waasland-Beveren en Lokeren kon het eens gelijkspelen.

Willem II degradeerde vorig seizoen uit de Eredivisie. In de eerste helft was er qua kansen weinig t beleven. Van Belle kwam er wel dicht bij met een mooie omhaal, maar zijn poging vond de paal. Aan de rust stond het dus nog 0-0.

Na de koffie verloor Geudens de bal waardoor de Nederlanders op 1-0 voorsprong kwamen. Westerlo drukte door om de bordjes gelijk te zetten, maar Vandenbergh miste. Uiteindelijk was het Trossard die in de slotminuut de bal van ver in de kruising vlamde.