Guardiola: "Ja, ik wil Thiago"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
Guardiola: "Ja, ik wil Thiago"
Foto: © SC

Bayern München staat dicht bij de transfer van Thiago Alcantara. Ook Pep Guardiola gaf toe dat de middenvelder hoog op zijn verlanglijstje staat.

Eerder vandaag meldden we u al de vermeende interesse van Der Rekordmeister in Thiago Alcantara. Het volledige verhaal kan u bovendien HIER nog eens nalezen.

De kans lijkt alleen maar groter dat de Beierse grootmacht Thiago, die vorige maand nog uitblonk op het gewonnen Europees kampioenschap met Jong Spanje, voor de neus van Manchester United en Paris Saint-Germain zal wegkapen.

"Ja, ik wil Thiago naar Bayern halen", geeft Guardiola toe in Marca. "Voorlopig is er echter geen concreet nieuws te melden. Een alternatief voor de Spanjaard? Dat is er niet."

Guardiola beseft dat het moeilijk wordt om de middenvelder, die twintig miljoen euro moet kosten, los te peuteren in Catalonië. "Iedereen wil graag voor Barça voetballen, maar bij Bayern krijgt hij gegarandeerd speelminuten. Ik ken de speler bovendien goed (Guardiola lanceerde Thiago in de hoofdmacht van Barcelona, nvdr.) en weet welke kwaliteiten hij bezit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties