Trinidad & Tobago en El Salvador naar kwartfinales

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Trinidad & Tobago en El Salvador naar kwartfinales
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren plaatsten, naast Honduras, nog twee landen uit groep B zich voor de kwartfinales van de Noord- Amerikaanse Gold Cup. Trinidad & Tobago en El Salvador verzekerden zich met winst van een plaatsje. Haïti is het enige land in groep B dat niet doorgaat.

Trinidad & Tobago en El Salvador begeleiden Honduras in de kwartfinale van de Gold Cup, het kampioenschap van de CONCACAF (Noord-, Midden-Amerika en de Caraïben). In de laatste speeldag van groep B wonnen beide landen hun wedstrijd.

El Salvador versloeg Haïti met het kleinste verschil. Het enige doelpunt werd gescoord door Zelaya een kwartier voor tijd. In de andere wedstrijd nam Trinidad & Tobago met 2-0 de maat van het reeds gekwalificeerde Honduras. Goals werden gescoord door Jones (penalty) en Molino.

Op dit moment zijn al twee affiches van de kwartfinales bekend. Mexico neemt het op tegen Trinidad & Tobago en Honduras moet de wei in tegen Costa Rica. Vandaag weten we ook of de winnaar van Cuba-Belize in groep C doorstoot als één van de beste derdes. In die groep zijn de VS en Costa Rica namelijk reeds geplaatst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties