Reactie El Ghanassy: "Aanvoerdersband teken van vertrouwen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
El Ghanassy: "Aanvoerdersband teken van vertrouwen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won de galamatch in de nieuwe Ghelamco Arena met 2-0. Absolute uitblinker was Yassine El Ghanassy. Het woelwater stapte met de aanvoerdersband het veld op en speelde zoals in zijn beste periode.

Het was een hele verrassing dat Yassine El Ghanassy in de oefenmatch met de aanvoerdersband het veld op liep. Is het woelwater dan zo veranderd, of wil Fernández hem wat verantwoordelijkheidszin bijbrengen, daar hebben we het raden naar.

El Ghanassy zelf speelde de pannen van het dak en was in de wolken met de aanvoerdersband. "Het toont respect, ik ben al wat ouder dan toen ik hier vertrok. De dwaze stoten die ik uithaalde zijn er wat uit. Ik ben erg tevreden dat de coach me zoveel vertrouwen geeft."

De vleugelspeler genoot ook van de reactie van het publiek. Een jaar geleden werd hij nog uitgespuwd, nu werd hij als een verloren zoon ontmoet. "Het publiek heeft geen rancune, dat vind ik super. Dat jaar scheiding is onze relatie ten goede gekomen." Het publiek was destijds razend omdat El Ghanassy per sé weg wou. Dat is nu niet aan de orde. "Ik blijf bij AA Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties