Leleu: "Jonge gasten moeten zich tonen"

Jens Hoofteer
| 0 reacties
Leleu: "Jonge gasten moeten zich tonen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSV Oudenaarde heeft na een week vakantie na de oefenwedstrijden tegen Zulte Waregem en Club Brugge de trainingen hervat. Vanavond speelt KSVO om 19.30 uur thuis tegen reeksgenoot Olsa Brakel.

“Iedereen was maandag aanwezig op de training”, vertelt coach Stefan Leleu in Het Nieuwsblad. “Ook Klaas Van Den Bossche trainde mee, al beperkte hij zich tot de opwarming en het tussenwerk. De wedstrijdvormen komen nog iets te vroeg. Hugelier trainde nog niet. Hij gaat donderdag op controle. Zijn blessure neigde naar pubalgie, maar gelukkig is het zo ver niet gekomen”.

Leleu wil graag nog een linksvoetige spits aan zijn kern toevoegen. “Maar zoals bekend gaan wij niet overhaast op zoek. Wij blijven rustig. Als de kans zich voordoet, dan zullen wij een opportuniteit niet laten liggen. Voorlopig melden zich ook geen nieuwe testers.”

De trainer zal de komende oefenwedstrijden alle spelers volop kansen geven. “Iedereen zal spelen. Ik zag al veel goede dingen van onze jonge spelers. Die jonge gasten mogen nu tonen wat ze in hun mars hebben. Dan zien wij of zij al (bijna) klaar zijn voor grote werk. Ondertussen kunnen ze verder rijpen.”

“De sfeer op training is goed. Er wordt goed gewerkt. Er zijn al een paar spelers die het heel goed doen, het is plezant”, besluit Leleu enthousiast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties