Van den Brom: "Apotheose van voorbereiding"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Van den Brom: "Apotheose van voorbereiding"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht ontvangt vanmiddag KRC Genk in het teken van de SuperCup. Er is heel wat commotie rond de uitblijvende transfers in het Astridpark, maar John Van den Brom houdt het hoofd koel. "Ik wil winnen, maar de wedstrijd valt op een vervelend moment."

Landskampioen Anderlecht kan al een eerste prijs van het nog prille seizoen bijschrijven op het palmares. De hoofdstedelingen bekampen vanmiddag immers bekerwinnaar Genk om de SuperCup. Maar hoe ziet John Van den Brom de partij?

“Ik kamp met een dubbel gevoel”, bekent de Nederlander in Het Nieuwsblad. “Ik ben er zeker van dat de jongens er klaar voor zijn, maar de SuperCup valt op een verkeerd moment. Nu werken we richting de eerste competitiewedstrijd tegen Lokeren. Ik zie deze wedstrijd dan ook als een apotheose van de voorbereiding.”

Ondertussen blijven, op Federico Vico na, de versterkingen weg uit Brussel. Nochtans zag paars-wit met onder anderen Lucas Biglia, Dieumerci Mbokani en Milan Jovanovic heel wat talent vertrekken. Ook de fans hebben er de buik van vol en beginnen hier en daar te morren. “Ik begrijp dat de fans ongeduldig worden”, gaat Van den Brom verder. “Maar het is nu niet het ogenblik om transfers te doen op basis van emoties. Herman Van Holsbeeck heeft me verzekerd dat het in de belangrijke dossiers de goede kant opgaat.”

“Eigenlijk moet de kern pas rond zijn bij de start van de Champions League”, besluit de coach. “Wat als we met 0-3 verliezen van Genk? En als we met die cijfers winnen, moeten we niemand halen?”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties