"Nog verbeteren door samenwerking met Club Brugge"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
"Nog verbeteren door samenwerking met Club Brugge"
Foto: © SC

Diegem Sport ging onlangs een samenwerkingsverband aan met Club Brugge. De derdeklasser wil echter haar eigenheid niet veranderen en wil de werking binnen de club nog verbeteren door de samenwerking met blauw-zwart.

Diegem heeft in het tussenseizoen niet stilgezeten. De club gaat haar elfde seizoen in derde klasse tegemoet en doet dat met vertrouwen. “Het bestuur is druk in de weer geweest. De samenwerking met Club Brugge zal ons toelaten om onze werking nog te verbeteren”, aldus voorzitter Guy Van Weyenberge in een persbericht.

“Zo zullen de scoutingsapparaten van beide clubs op mekaar inspelen om de beste talenten uit de brede regio naar Diegem en later eventueel naar Club Brugge te halen. Het belangrijkste is echter dat de eigenheid en de manier van werken van Diegem Sport niet zullen veranderen.”

De derdeklasser blijft zich focussen op het laten doorstromen van jeugdige talenten. “Onze prioriteit is en blijft het inpassen van (eigen) jeugdspelers en ze hun kans geven om beter te worden. Wij kijken al reikhalzend uit naar het eerste element van onze werking dat hoofdmacht van blauw-zwart zal halen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties