Transfergeruchten van de dag: Geraakt Suárez nog weg?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Transfergeruchten van de dag: Geraakt Suárez nog weg?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Liverpool FC heeft opnieuw een bod van Arsenal op Luis Suárez afgeslagen. The Gunners hebben na het mislopen van Higuaín hun zinnen nog meer op de Uruguayaan gezet. Raakt Suárez nog weg dit seizoen? Real Madrid gaf het alvast al op.

Anderlecht lonkt dan weer naar een andere speler van Liverpool. Als er budget voor is, zou Van den Brom graag Assaidi aantrekken. Lees er HIER alles over.

Het blijft verder opvallend stil rond Ilombe Mboyo. Volgens manager Michel Louwagie is er alvast voldoende interesse in de spits. Intussen hopen de supporters dat hij blijft.

Cesc Fàbregas heeft naar verluidt aan vrienden gezegd dat hij van FC Barcelona naar Manchester United zou willen verkassen. Barça heeft de boden van United wel steeds afgewimpeld.

Ook Verratti is niet meer gelukkig bij zijn huidige club. Hij zou aan PSG laten weten hebben te willen vertrekken. De jonge Italiaanse middenvelder is gegeerd door een hele rist clubs, waaronder Napoli.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties