Reactie "Wang is de grote verrassing van het seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 73 reacties
"Wang is de grote verrassing van het seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wang maakte gisteren een weergaloze treffer in de 2-0 overwinning van Club Brugge tegen Charleroi. Zo lijkt hij bij Club dé revelatie te worden. De Chinees kwam immers als tester op Jan Breydel, maar charmeerde Garrido meteen.

Sander De Graeve in Brugge

"Wang dat is echt een fantastische speler, voor mij is dat de verrassing van het seizoen tot nu toe", spaarde coach Juan Carlos Garrido zijn lof niet voor de Chinees die de match openbrak. Ook verrassend, Garrido gaf ook een pluim aan de ref. "Hij heeft een goede match gefloten."

Scheidsrechter Lardot gaf in de eerste helft Simons nochtans rood. "Volgens mij was het wel geen rood, ik heb de beelden bekeken. Timmy zit in de loopactie en houdt zijn ogen op de bal, hij kijkt niet naar de speler. Iedereen die Timmy kent weet ook dat hij zo'n fouten niet maakt, het is een erg eerlijke speler."

Garrido had tot slot nog complimenten voor zijn team. "We hebben gespeeld met enkele spelers die niet op hun normale positie stonden zoals Birger Verstraete en Wang, ze hebben het echter schitterend gedaan. We zijn op de goede weg, nu moeten we ze blijven volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties