Reactie De Camargo: "Eiji heeft punten gepakt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
De Camargo: "Eiji heeft punten gepakt"
Foto: © SC

Igor De Camargo vierde zijn terugkeer bij Standard met een 0-2 zege op KV Mechelen. De spits viel een klein kwartier voor tijd in en zag doelman Kawashima erg sterk presteren.

Sander De Graeve in Mechelen

"Kawashima heeft vandaag punten gepakt voor ons. Kawa was erg belangrijk met twee of drie cruciale reddingen." Kawashima werd tegen Reykjavik uitgefloten na een blunder, maar antwoordde op het veld. "Hij is professioneel genoeg om daarmee om te gaan. Vergeet niet dat hij aan het eind van het seizoen zijn tweede WK speelt. Ik hoop dat hij nog punten kan pakken voor ons."

Standard kon uit weinig kansen toch twee goals puren vanavond. "We hebben heel efficiënt gespeeld. Dat is een belangrijke eigenschap in het voetbal. Op Mechelen komen spelen is altijd lastig, dat weet iedereen. Zeker in de eerste wedstrijd van de competitie waar iedereen extra gemotiveerd is. Daarom is het extra belangrijk dat we hier drie punten pakken. Zo zijn we goed begonnen."

De eerste wedstrijd in de competitie werd meteen de officiële terugkeer van De Camargo in het rode shirt. Hij werd luid toegejuicht door de Luikse fans. "Het is leuk kom terug te zijn en je naam te horen, maar de supporters staan voor 200% achter het hele team. Je wint of verliest met z'n allen, niet individueel. Ik wil de supporters wel iets teruggeven door mijn inzet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties