Is Carcela te duur voor Standard?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 83 reacties
Is Carcela te duur voor Standard?
Foto: © SC

De geruchtenmolen rond een mogelijke terugkeer van Mehdi Carcela blijft aanhouden. De middenvelder valt momenteel echter te duur uit voor Standard.

Mehdi Carcela maakte tussen 2008 en 2011 het mooie weer op Sclessin. In navolging van onder anderen Axel Witsel, Steven Defour en Marouane Fellaini koos ook de zesvoudig Marokkaans international voor een buitenland avontuur.

Bij Anzhi kon de aanvallende middenvelder de eerste maanden niet aarden, maar Carcela zette door en kon bij momenten zijn stempel drukken aan de zijde van Mbark Boussoufa. Toch slaagde de 24-jarige Carcela er nooit in om een titularisplaats af te dwingen.

Standard hoopt de middenvelder, die ook op de flank uit de voeten kan, nu terug te halen naar de Vurige Stede. Vooralsnog blijkt het prijskaartje het voornaamste struikelblok te worden. Carcela heeft immers nog een overeenkomst voor anderhalf jaar in Dagestan. Anzhi wil dan ook boter bij de vis en vraagt volgens Het Nieuwsblad een afkoopsom die tussen de zeven en de tien miljoen euro zou liggen. Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties