Reactie Deschacht: "Ik voelde me aangesproken door uitspraken van de coach"

Deschacht: "Ik voelde me aangesproken door uitspraken van de coach"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Weet je: hoe zeldzamer, hoe mooier bepaalde dingen zijn. Blijkbaar geldt dat ook voor de doelpunten van Olivier Deschacht, want van de zes goals die hij in zijn lange carrière in eerste klasse scoorde, zijn er nu toch al een paar hele mooie bij.

Deschacht was uit op persoonlijke en collectieve revanche na de verlieswedstrijd tegen Lokeren. "Kijk, de coach had gelijk dat bepaalde jongens onder hun niveau waren gebleven. Ik voelde me alvast aangesproken. En ik weet dat Nuytinck en Suarez dat ook waren. We wilden vandaag iets rechtzetten en dat deden. Natuurlijk waren er nog mankementen, maar deze zege doet toch deugd. Al staren we er ons niet blind op. We zochten nog te snel de diepgang en lieten de bal niet genoeg rondgaan."

Deschacht scoorde met zijn linkse een heel mooie en dat was niet de eerste. "Ik weet het, maar ik was vooral blij dat hij binnen ging. Ik besloot gewoon keihard te trappen en dan is het nog mooier als hij zo binnengaat. Ik ben een verdediger en scoor niet veel. Ik moet die momenten dus koesteren", aldus Deschacht.

En hij had ook nog lof voor de jonge Mbemba. "Hij is al twee matchen top. En dan mag je Tielemans ook niet vergeten. De toekomst ziet er mooi uit met al dat jong geweld. We moeten ze nu wel de tijd geven om te rijpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties