Monaco veel te sterk voor Chadli en Dembele

Timothy Collard
Timothy Collard
| 10 reacties
Monaco veel te sterk voor Chadli en Dembele
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zaterdagavond namen Monaco en Tottenham het op tegen elkaar in een vriendschappelijk duel. Een mooie waardemeter voor de ambitieuze Fransen die makkelijk de maat namen van Chadli en co.

Blessure Defoe

Tottenham, zonder Gareth Bale door alle transferperikelen, kreeg al snel een eerste domper te verwerken. Jermain Defoe moest geblesseerd naar de kant na amper acht minuten. Andrea Raggi opende vervolgens de score op het kwartier met een mooie volley, meteen ook goed voor de ruststand.

Falcao doet waar hij goed in is

Na de rust slaagde Tottenham er niet in om een vuist te maken. Ocampos en miljoenenaankoop Falcao maakten er in twee minuten 3-0 van en de Spurs leken volkomen van slag. Op het uur kwamen de Engelsen toch tot scoren via Kane.

Even later was daar opnieuw de onvermijdelijke Radamel Falcao, die er met zijn tweede van de avond 4-1 van maakte. Obbadi maakte het vijfde Monaco-doelpunt en Townsend verzachtte de pijn vlak voor tijd nog enigszins voor Tottenham: 5-2.

Monaco: Subasic, Raggi (47’ Fabinho), Kurzawa, Carvalho (47’ Isimat Miran), Abidal, Toulalan, Obbadi, Moutinho, Ferreira Carrasco, James Rodriguez (47’ Ocampos), Falcao.

Tottenham: Lloris, Walker (88’ Stewart), Fryers, Livermore, Rose (65’ Naughton), Lennon (79’ Carroll), Parker (88’ Bentaleb), Dembele (75’ Huddlestone), Sigurdsson, Chadli (61’ Townsend), Defoe (8’ Kane)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties