Nog steeds zonder Kage en Soumahoro

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Nog steeds zonder Kage en Soumahoro
Foto: © SC

KAA Gent speelt morgen een eerste officiële partij in de gloednieuwe Ghelamco Arena. De Oost-Vlamingen spelen meteen met het mes op de keel. Een tweede uitschuivertje behoort namelijk niet tot de opties.

KV Mechelen heeft de eer om morgen als eerste Belgische ploeg de verplaatsing naar Gent te maken. Malinois kan bovendien de eerste club worden die de Buffalo’s verslaat in het gloednieuwe stadion. Al behoort dat laatste niet tot de mogelijkheden. Na het slippertje van vorig weekend op de Freethiel (KAA Gent bleef steken op een 1-1-gelijkspel bij Waasland-Beveren, nvdr.), spelen de Buffalo’s meteen met het mes op de keel.

Hervé Kage (luchtwegeninfectie) en Yaya Soumahoro (adductoren) zijn er nog altijd niet bij. Ook Bernd Thijs revalideert nog steeds van een knieblessure. Leandro Gonzalez Pirez, de laatste aanwinst van de blauwhemden, geraakte niet tijdig speelgerechtigd. Toch bestaat de kans dat de Argentijnse international vanavond debuteert voor Gent. De Buffalo’s spelen immers, met een gemengd elftal weliswaar, een oefenpot bij derdeklasser KMSK Deinze.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties