André Villas-Boas is circus grondig beu

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
André Villas-Boas is circus grondig beu
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

André Villas-Boas is het spelletje touwtje-trek tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur om Gareth Bale grondig beu. De oefenmeester hekelt vooral de werkwijze van de Madrilenen.

Real Madrid jaagt nu al maanden op de handtekening van Gareth Bale. Los Blancos botsten vooralsnog telkens op een ‘njet’ van the Spurs, maar zijn ervan overtuigd dat de flankaanvaller deze week zal aankomen in Santiago Bernabeu. De withemden zouden, afhankelijk van de bron, maar liefst 120 tot 146 miljoen euro op tafel gooien voor Bale.

Maar André Villas-Boas is het circus grondig beu. De Portugese veldheer bereidt Tottenham momenteel voor op een nieuwe Premier League-jaargang, maar weet momenteel niet met welke spelers hij aan de aftrap zal komen. De oefenmeester hekelt in het aartsmoeilijke transferdossier vooral de houding van Real Madrid in het algemeen en Carlo Ancelotti in het bijzonder.

“Ancelotti moet niet in de kranten roepen dat Bale naar Madrid komt”, vertelt de coach in de Engelse pers. “Onderhandelingen? Ik weet van niets. Tottenham heeft naar mijn weten enkel aangegeven dat Gareth niet te koop is. Ik ben dan ook teleurgesteld in de gang van zaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties