Transfergeruchten van de dag: Alderweireld toch naar Premier League?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 19 reacties
Transfergeruchten van de dag: Alderweireld toch naar Premier League?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom dat wij dagelijks alle geruchten op een rijtje zetten. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Everton FC is op zoek naar een polyvalente verdediger en heeft Toby Alderweireld met stip aangeduid op het verlanglijstje. The Toffes hebben een slordige zeven miljoen euro veil voor de Ajacied. Lees HIER meer.

Bastian Schweinsteiger staat in de belangstelling van Manchester United. David Moyes jaagt al weken op een centrale middenvelder, maar ving steeds bot. Verder zijn er geruchten dat Schweinsteiger onder Guardiola niet zeker is van een basisplaats bij Bayern.

Gareth Bale lijkt de sleutel van een heuse transfercarrousel te zijn. De winger lijkt definitief op weg naar Real Madrid en Tottenham zit intussen niet stil. Zo zou het ter vervanging van Bale de pijlen richten op Luis Suárez van Liverpool. Net als Bale was zijn naam de laatste weken niet weg te branden uit ons dagelijks overzicht.

Tottenham denkt ook aan Jackson Martinez van FC Porto. The Spurs zijn echter niet de enige ploeg die de Colombiaan wil inrijven. Napoli zo ook zo'n 32 miljoen euro veil hebben.

Ljajic heeft een overeenkomst met AC Milan. Hij krijgt een contract voor vijf seizoenen. De overgang van de aanvallende middenvelder van Fiorentina is echter nog niet rond. Fiorentina wil meer dan de 8 miljoen euro die AC Milan wil bieden.

Chelsea zou dan weer een nieuw bod voorbereiden op Wayne Rooney. De nukkige spits wil al een tijdje weg bij United en zou een overgang naar Stamford Bridge best zien zitten. United wil hem dan weer niet verkopen, maar Chelsea wuift met veertig miljoen pond om the Red Devils op andere gedachten te brengen.

Ook Rennes is op zoek naar een nieuwe kracht op het middenveld, daarbij wordt gedacht aan Pablo Piatti van Valencia.

De kans dat Cesc Fabregas bij FC Barcelona blijft lijkt met de dag te groeien. De Catalaanse grootmacht wees ook een tweede bod van United af en lieten the Red Devils weten dat ze de pogingen om de Spanjaard in te lijven mogen staken. HIER kom je alvast meer te weten.

Ondertussen probeert Real Madrid ook Zlatan Ibrahimovic warm te maken voor een verhuis naar Madrid. De Zweed lijkt echter geen zin te hebben in een nieuw avontuur en blijft gewoon in Parijs. HIER lees je zijn reactie.

Internazionale is dan al weer op zoek naar een potentiële vervanger om in de dug-out plaats te nemen en denkt daarbij aan ex-speler Patrick Vieira. De Fransman is momenteel aan de slag bij Manchester City, maar heeft ambitie in het trainersvak. Meer weten? Eén adres: DIT.

Clint Demspey zet zijn carrière verder in zijn geboorteland. De dertigjarige Amerikaan gaat er aan de slag bij Seattle Sounders. Lees er HIER meer over.

Brendon Santalab speelde in een ver verleden nog voor KV Oostende en Sint-Truiden. De aanvaller keert nu terug naar Australië en gaat er aan de slag bij de kampioen. In DIT ARTIKEL lees je er meer over.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties