Reactie Zukanovic: "Tegen Anderlecht moet het beter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Zukanovic: "Tegen Anderlecht moet het beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won met veel moeite in eigen huis van KV Mechelen. De Buffalo's konden pas in de tweede helft een 0-1 achterstand goedmaken. Volgende week wacht Anderlecht, ook Ervin Zukanovic beseft dat het dan beter zal moeten.

Sander De Graeve in Gent

Het liep bij Gent opnieuw alles behalve van een leien dakje tegen een compact KV Mechelen. "Dit is de Belgische competitie, het was vandaag ook niet makkelijker dan tegen Waasland-Beveren. Elke wedstrijd zal zo zijn. Dit is ook een groot veld, tactisch moet alles perfect zijn wil je kunnen domineren."

"In het middenveld was het ok, we legden enkele mooie acties op de mat. Het schortte vandaag aan de afwerking en af en toe de laatste pass. Volgende week wacht Anderlecht, dan zal het zeker beter moeten, anders zullen we er niet gaan winnen."

"Paniek na de goal"

"Mechelen was niet zo gevaarlijk. We pakken een ongelukkige goal en dat ging in het hoofd spoken. Er was paniek meteen na de goal en we hadden wat tijd nodig om opnieuw in de match te komen. Natuurlijk hadden ze enkele mogelijkheden wanneer wij vol voor die goal gingen, dat is normaal."

De verdediger was tevreden met de comeback van Gent. "Tijdens de rust was de sfeer ver te zoeken. Ik ben tevreden met onze reactie na de rust en het belangrijkste blijven de drie punten. Soms speel je perfect en verlies je, soms speel je afschuwelijk slecht, maar win je wel."

Zukanovic kon zich ook opnieuw niet offensief uitleven. "Ik speelde van achteruit opnieuw niet de match die ik wou en ook kan spelen. Het was wel al beter dan tegen Waasland-Beveren, ik kreeg iets meer ruimte. Ik ben niet tevreden van mijn aanvallend spel vandaag, ik leed twee, drie keer balverlies. Dat moet beter. Verdedigend was het ok."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties