Tottenham neemt beetje bij beetje afscheid van Bale

Tottenham neemt beetje bij beetje afscheid van Bale
Foto: © SC

Gareth Bale heeft duidelijk zijn zinnen gezet op een transfer naar Real Madrid. Tottenham lijkt dan ook stilaan afscheid te nemen van haar absolute sterkhouder.

Door Timothy Collard

In de voorbije seizoenen groeide Bale uit tot een absolute sensatie op de Engelse voetbalvelden en ver daarbuiten. De Spurs wilden hun smaakmaker koste wat het kost in Londen houden, maar dat lijkt uiteindelijk toch niet te lukken. Real Madrid is namelijk bereid om meer dan honderd miljoen euro op tafel te leggen voor de felbegeerde Welshman.

Real Madrid

Bale heeft zijn zinnen gezet op een recordtransfer naar Real Madrid, waar hij met zijn ‘idool’ Cristiano Ronaldo in één ploeg kan gaan spelen. Het drong eerst niet door bij Tottenham, maar beetje bij beetje begint het besef door te sijpelen bij de clubleiding: De Welshman zal zo goed als zeker niet blijven op White Hart Lane.

De pijlsnelle winger liet verstek gaan voor de oefenwedstrijden sinds midden juli uit vrees voor een blessure, reageerde ontevreden op uitspraken van manager Andre Villas-Boas en zo blijft de transfersaga maar duren. Tottenham haalde Bale weg als achtergrond op haar Twitterpagina en ook op Times Square werd een groot reclamebord van hem vervangen. Dat zijn allemaal redenen om aan te nemen dat een transfer slechts een kwestie van dagen is.

Bale vs Neymar?

Het is duidelijk: Real Madrid gaat niet op zijn lauweren rusten vooraleer dat het Bale beet heeft. De Koninklijke wil net als de eeuwige rivaal uit Barcelona een absolute topper binnenhalen. De Blaugrana wist Neymar in te lijven en Real wil daar met Gareth Bale een speler van hetzelfde kaliber tegenover zetten. Vanaf volgend seizoen is het dus wellicht niet enkel meer Ronaldo vs Messi, maar ook Neymar vs Bale. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties