Telenet internationaal U9 tornooi op Jan Breydel

Telenet internationaal U9 tornooi op Jan Breydel
Foto: © SC

Cercle Brugge organiseert op woensdag 14 en donderdag 15 augustus het eerste Telenet internationaal U9 tornooi. Diverse topteams zullen present zijn en een gooi doen naar de eerste beker op de tweedaagse, die doorspekt wordt met vele randactiviteiten en - animatie.

Cercle Brugge organiseert op 14 en 15 augustus het 1ste Telenet internationaal U9 tornooi rond het Jan Breydelstadion. Daaraan nemen liefst 25 ploegen deel. Daarbij ook Sparta Rotterdam en het Engelse Everton, waardoor het een internationaal en uniek toernooi is voor spelers onder de 9 jaar.

Woensdag 14 augustus is er een voorronde met Ieper, Diksmuide, Dender, Izegem, Oostende, Roeselare, Coxyde en Deinze. De winnaar daarvan mag de volgende dag deelnemen aan het grote tornooi.

Alle toppers present

Dan komen Anderlecht, Club Brugge, Genk, Lierse, Mechelen, Gent, Leuven, Cercle (2 teams), Waasland-Beveren, Kortrijk, Lokeren, Sparta Rotterdam en Everton (2 teams) in de arena. De finale wordt op 15 augustus om 18u gespeeld.

Met deze organisatie beklemtoont Cercle Brugge haar engagement voor het jeugdvoetbal. Aan deze happening werken overigens ruim 50 vrijwilligers mee en tientallen ouders fungeren als gastgezin voor de jongeren uit Rotterdam, Anderlecht en Genk.

Zowel op 14 als 15 augustus is er ook rondom de veldjes veel te beleven: eet- en drankstandjes, activiteiten voor iedereen en heel wat animatie om er twee topdagen van te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties