Reactie Hasselbaink: "Heist maakte het ons toch moeilijk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 12 reacties
Hasselbaink: "Heist maakte het ons toch moeilijk"
Foto: © SC

Coach Jimmy Floyd Hasselbaink bleef on-Antwerps bescheiden na de zware 2- 7 overwinning op het veld van Heist. De coach gaf aan dat Antwerp het in de eerste minuten moeilijk had tegen een stug Heist en dat veel ploegen het er moeilijk zullen hebben.

"Vanaf het begin wisten we dat het moeilijk zou zijn vandaag, zeker omdat de omstandigheden helemaal anders zijn dan vorige week. De jongens van Heist hebben het dan ons ook heel moeilijk gemaakt", aldus Hasselbaink aan rafc.be. "Bij de eerste vrije trap kon Webers zich vrijmaken en binnenkoppen, en dan vrees je voor een lastige wedstrijd als je niet goed in organisatie blijft. Maar dat deden we wel, en we bleven verzorgd voetballen en kansen creëren."

Kansen die er zondag haast allemaal in gingen. "Gelukkig hadden we vandaag niet zoveel kansen nodig om doelpunten te maken. Vorige week scoorden we 2 doelpunten uit 11 mogelijkheden, vandaag lag de ratio iets hoger. Bovendien scoorden we ook op de goede momenten: kort na de 1-0, meteen na de 2-1 en voor de rust nog op 2-3 en 2-4."

Na de 2-4 was de match gelopen. "Dan is het een opluchting voor sommige spelers en kan je vrijer voetballen in de tweede helft. Ik ben dus erg blij met de overwinning, want ik denk dat nog veel ploegen hier punten zullen laten liggen. Het is niet gemakkelijk om je eigen voetbal te spelen in Heist, die goed wisten hoe wij voetbalden en wat onze zwakheden zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties