Duitsland gelijk tegen Paraguay, Löw boos

Jan Van den Abbeele
| 18 reacties

Duitsland is er niet in geslaagd te winnen van Paraguay. Het duel eindigde op een 3-3 gelijkspel. Na de wedstrijd was Duits bondscoach Joachim Löw niet tevreden over de verdediging.

Binnen het kwartier stond het al 0-2 voor Paraguay, na doelpunten van José Nunez en Wilson Pittoni. Nadien schoten de Duitsers wakker en maakten meteen de aansluitingstreffer via Gündogan. Een kwartier later maakte Thomas Müller er 2-2 van. Het team val Löw kreeg net voor rust echter een koude douche, toen Miguel Samudio de 2-3 binnentrapte.

Na de rust bleef het lang dezelfde stand, tot Lars Bender een kwartier voor tijd de 3-3 maakte. Na de wedstrijd zei Joachim Löw dat hij scherpte bij zijn spelers miste. “We maakten kinderlijke fouten en tactische missers in het begin van de partij. Vooral in de eerste helft zag de defensie er niet goed uit. Ik verwacht dat het in september en oktober beter zal gaan, als de spelers verder in het seizoen zijn.”