OFFICIEEL: Armenteros op huurbasis naar Feyenoord

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
OFFICIEEL: Armenteros op huurbasis naar Feyenoord
Foto: © SC

Samuel Armenteros gaat voor een seizoen in De Kuip voetballen. De verhuis hing al een tijdje in de lucht, maar nu bevestigt ook Feyenoord het nieuws.

Samuel Armenteros was, mede door de komst van Aleksandar Mitrovic, overbodig bij RSC Anderlecht. De aanvaller kon zich de voorbije maanden nooit echt doorzetten onder de hoede van John van den Brom. Afgelopen weekend haspelde de Zweed met Cubaanse roots nog een bleke partij af tegen KAA Gent.

Armenteros, die tijdens de jaarwisseling was gehaald als dé opvolger van Dieumerci Mbokani, mag de komende maanden minuten gaan maken in de Nederlandse competitie. De 23-jarige spits speelde tussen 2008 en 2012 al voor sc Heerenveen en Heracles. “Ik vind het leuk om terug te keren naar de Eredivisie”, vertelt Armenteros. “Bovendien is Feyenoord een hele mooie club. Het is belangrijk om dit seizoen aan spelen toe te komen. En ik wil natuurlijk belangrijk zijn met enkele doelpunten.”

De Rotterdammers doen er nu alles om de huurling speelgerechtigd te krijgen tegen het weekend. Pittig detail: het debuut van Armenteros zou in dat geval wel eens tegen aartsrivaal Ajax kunnen zijn. Met een doelpunt maakt hij zich alvast onsterferlijk bij Het Legioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties